Kommende medarbejder

Hvis du vil være med på et hold, hvor vi i tæt samarbejde skaber resultater for byens børn, mens vi passer på hinanden, så kom til Skolerne i Glostrup.

Vi byder dig velkommen i et stærkt fællesskab, hvor vi arbejder tæt sammen, deler ud af vores faglighed og hjælper hinanden med arbejdsopgaver og ansvarsområder. Det ved vi nemlig, er den bedste måde at få mennesker til at vokse på.

Vi er en ambitiøs skole, der arbejder benhårdt for at sætte børnene først og give dem den bedste start på livet. Det er derfor, at vi går på arbejde hver dag.

På Skolerne i Glostrup har vi sat handling bag ordene. Vi er stolte over, at vi har en langsigtet strategi, der danner rammen for vores praksis på skolen og sætter børnene først gennem konkrete mål, der indrammer hele skolens virke og barnets fulde dag i skole, SFO og klub.

Vi glæder os til at møde dig og byde dig velkommen på Skolerne i Glostrup.

På skolerne i Glostrup tilbyder vi dig

  • To voksne i næsten halvdelen af timerne, hvor vi arbejder efter co-teaching principperne.
  • Max 24 elever ved klassedannelse i 0. klasse.
  • Pædagogisk efteruddannelse i ICDP og co-teaching
  • Ny strategi og fælles børnesyn, som sikrer, at vi arbejder i fælles retning og sammen sætter børnene først.
  • Mentorordning, hvilket betyder at du møder en plan og en kollega, der skal sikre dig den bedste start i dit nye job.
  • Reduceret timetal for nyuddannede lærere. Det betyder at du max har 25 lektioner om ugen det første år.
  • Lokalaftale for lærere med en gennemsnitlig undervisningstid på 760 timer og forberedelsestid. Derudover en aftale om pausetid og en pulje til fælles- og individuel forberedelse.
  • Flextid for lærerne, hvor du selv vælger om din individuelle forberedelsestid læses hjemme eller på skolen.
  • Lokalaftale for pædagoger.
  • Kendskab til barnets samlede dag i skole og SFO/klub, da du som pædagog tilknyttes en klasse og varetager understøttende undervisning i denne klasse. 
Ledige stillinger

Vi har løbende ledige lærer- og pædagogstillinger. Du er også velkommen til at søge uopfordret ved at tage kontakt til de enkelte skoler. 

De 5 skoler

Skolerne i Glostrup er én folkeskole i lovens bogstav. Men i det daglige er vi fem lokale skoler. Du kan læse mere om de enkelte skoler her.

Sådan arbejder vi

På Skolerne i Glostrup sætter vi børnene først. Vi sigter efter glade og kloge børn, der kommer godt videre i livet. Læs her om lærernes og pædagogernes praksis, der sikrer, at vi når vores mål.