Velkommen til Skovvangskolen 

Skovvangskolen er placeret i hjertet af Hvissinge, i det nordlige hjørne af Glostrup. Skolen ligger midt i naturen og med cykel- og gangstier spredt ud over hele området som grønne og sikre trafikårer.

Hvissinge er gennem tiden blevet større og det samme er Skovvangskolen. Hvad der startede med at være en lille indskolingsskole, er nu en 2-3 sporet skole med 550 skønne børn og unge i 0-9. klasse samt i SFO og klub.

Heldigvis har vokseværket ikke rykket ved ånden på Skovvangskolen. Vi er stadig den lokale skole, der er så heldige at være en velholdt og moderne ét-plans skole, bygget i gode materialer med lyse, rummelige lokaler, højt til loftet og et godt klima både ude og inde.

Skovvangskolen ligger smukt omkranset af skov og natur og med nyrenoverede udeområder. Vi bruger derfor ofte og gerne tiden udendørs i hverdagen – både i fritidslivet og i skolen. 

Vi er optagede af at lave løbende forbedringer og justeringer, og vi afprøver gerne nye koncepter, når vi tror på, at de har en positiv effekt for børnene. I udskolingen har vi en “International linje” med fokus på andre kulturer og sprog og en Kommunikation- og teknologi linje, hvor vi udforsker teknologidelen og fx arbejder med Micro:bit og robotter. 

Vores SFO bor i to bygninger med forskellige spændende værksteder og vi bruger ofte vores bålplads til snobrød, bålsuppe mv. I Klub Granskoven, som ligger to minutters gang fra skolen, er der mulighed for fysiske aktiviteter i hallen, kreativitet og e-sport. 

Vi tror helt grundlæggende på, at børn gør deres bedste. Derfor laver vi gerne særlige aftaler og rammer for det enkelte barn, når der er behov for det, samtidig med at vi har fokus på, at alle er en del af fællesskabet. Vi tror på, at hvis skolens børn skal udvikles, så skal skolens voksne også. Efteruddannelse og faglig kollegial sparring er derfor en naturlig del af livet på skolen som medarbejder.

Kontakt
Skovvangskolen
Egeskoven 27 2600 Glostrup
Skovvangskolen SFO og Klub
SFO Skovvang +45 30 54 55 00 /SFO Bøgeskoven +45 53 32 03 22
Helene Høimark
Administrativ medarbejder
Sascha Jørgensen
Leder for 2.-6. klasse og inklusionsleder
Helle Holst Friis
Leder for 7.-9. klasse
Lise Bøgekjær
SFO- og klubleder
Heidi Wang
Afdelingsskoleleder og leder for 0. og 1. klasse